Bashkia Shijak ka dixhitalizuar te gjitha vendimet e Keshillit Bashkiak permes bashkepunimit me INFOCIP mbeshtetur nga IDM dhe BE

“Pastrojmë Shqipërinë që duam”

Duka, Kokomani e Vila Shehi triumfojnë në konkursin e verërave, Subashi dhe Shkalla për vajin e ullirit – FOTOGALERI


Kryetari I Bashkise Shijak z. Ardian Kokomani mer pjese me Panairin Argetohu dhe njih vlerat e kommunitetit tend !

Projekti si ti sherbej Komunitetit tim i

Mbeshtetur Nga Bashkia Shijak nen kujdesin e Kryetarit Te Bashkise.

Per me teper na ndiqni ne facebookhttps://www.facebook.com/Ardian-Kokomani-1557749231157640/


Ne Kuader Te Projektit Lex_On Te Ministrise se Kultures ,

Bashkia Shijak ne bashkepunim me Gjimnazin Kajo Karafili ne

Njesine Administrative Maminas organizoi nje takim me

Shkrimtarin dhe Botuesin z Aqif Hysa

Per me teper na ndiqni ne facebookhttps://www.facebook.com/Ardian-Kokomani-1557749231157640/


Projekt I Realizuar Nga Bashkia Shijak ne bashkepunim me Korpusin e Paqes Shqiperi dhe Vullnetarit prane Bashkise sone urbanistit Julian Griffe.

Rehabilitimi i Sheshit dhe Ndërtimi i një Parku të gjelber u Financua nga USAID.

Nje Falenderim shkon dhe per vullnetaret e gjimnazit 16 Shtatori Shijak.

Per me teper na ndiqni ne facebookhttps://www.facebook.com/Ardian-Kokomani-1557749231157640/