BASHKIA SHIJAK

Perseri Permbytje ne lagjet prane shtratit te Lumit Erzen. Bashkia Shijak MZSH dhe Strukturat e Emergjencave Civile ne gadishmeri te larte per te perballuar pasojat dhe per ti ardhur ne ndihme familjeve te prekura. 

#BASHKIA_SHIJAK_SHKURT_2018

 

 


Investime ne bujqesi Pastrime Te kanaleve Kulluese dhe Vaditese
Investime ne bujqesi Pastrime Te kanaleve Kulluese dhe Vaditese
Investime ne bujqesi Pastrime Te kanaleve Kulluese dhe Vaditese

 

BASHKIA SHIJAK. Rregullimi i urave

 


Faleminderit Fondacionit Miresia

Ne keto dite Te veshtira u gjend prane banoreve Te familjeve Te permbytura.
Faleminderit z Korab Kaja , Faleminderit Te gjithe stafit Te Fondacionit per perkushtimin me Zemer.


BASHKIASHIJAK.

Emergjencat Civile ne krye te detyres.

Rregullimi i demeve qe sollen permbytjet.


BASHKIA SHIJAK. Konstatimi i demeve nga permbytjet.


BASHKIA SHIJAK. Grupi i punes ne Inspektimet ne urat e demtuara nga shirat e diteve te fundit.
Evidentimin e problematikave.


BASHKIA SHIJAK ne ndihme te banoreve te prekur nga permbytjet.


BASHKIA SHIJAK ne ndihme te banoreve te prekur nga permbytjet.


Posted by Ardian Kokomani on 01.12.2017


Bashkia Shijak
Jemi kudo ne Terren

#Bashkia #Shijak Jemi kudo ne #Terren

Posted by Ardian Kokomani on 01.12.2017

 

 


Takim me Prefektin e Durresit Z Roland Nasto Shefin e Emergjencave z Artur Lekbello , deputetin z Ilir Ndraxhi


Bashkia  Shijak
Jemi kudo ne Terren


Shtabi i Emergjencave Bashkise Shijak ndodhet ne terren ne te tere territorin e saj. 24 ore ne 24

Shtabi i Emergjencave Bashkise Shijak ndodhet ne terren ne te tere territorin e saj.Aktualisht e kemi situaten Nen Kontroll.Jemi njehkohesisht me forcat tona dhe po nderhyjme me Mjete ne :MaminasGjepalajArdhishteKryqezimi i Pjezes Po kryejme monitorimin e situates hap pas hapi.Falenderojme Policine e Shtetit dhe ate Rrugore per mbeshtetjen dhe Gadishmerine e treguar per Kete situate emergjente.

Posted by Ardian Kokomani on 30.11.2017


Mbledhja e Shtabit te Emergjencave Te Bashkise Shijak e udhehequr nga Kryetari I Bashkise z Ardian Kokomani,
Adimistratoret

 

Per me temer na ndiqni ne facebook : https://www.facebook.com/Ardian-Kokomani-1557749231157640/